Heeft u hart voor de stad Rotterdam en de regio Rijnmond, voor onderwijs en voor jongeren, dan is het ondersteunen van het studiefonds TTO iets voor u. Ondersteunen kan met een reguliere bijdrage of met een Named Scholarship.

Reguliere bijdrage

U kunt het Studiefonds ondersteunen met een eenmalige of periodieke donatie. Donaties onder de 250 euro kunt u overmaken via de donatiebutton.

Klik hier om te doneren

 

 

Voor donaties boven de 250 euro vragen we u contact op te nemen met ons via het contactformulier. Wij hanteren de volgende donatie niveaus voor bedrijven:

Diamond 1000+ euro Vermelding in de Diamond sectie op de partner pagina van de website

Vermelding op de openingspagina van de website

Gold 750 – 999,99 euro Vermelding in de Gold sectie op de partner pagina van de website
Silver 500 – 749,99 euro Vermelding in de Silver sectie op de partner pagina van de website
Bronze 250 – 499,99 euro Vermelding in de Bronze sectie op de partner pagina van de website

Voor donaties vanaf 250 euro zal er een overeenkomst worden opgesteld tussen het Studiefonds en uw onderneming met daarin de overeengekomen afspraken. Indien het om het een periodieke donatie gaat ontvangt u jaarlijks een factuur voor het afgesproken bedrag.

Named Scholarship

Een Named Scholarship is een volledige studiebeurs voor de gehele schoolcarrière van een leerling. De naam van de studiebeurs wordt door u bepaald, bijvoorbeeld de naam van uw bedrijf of een bijzondere (oud) medewerker. Tevens kunt u aangeven of de studiebeurs voor een TVWO of THavo leerling bestemd is, of dat dit niet uitmaakt.

Belangrijk om te weten is dat het volledige bedrag vooraf aan het Studiefonds voldaan moet worden. Dit bedrag wordt vervolgens door het Studiefonds gereserveerd voor de desbetreffende leerling. Door het bedrag volledig van tevoren te ontvangen weten wij zeker dat wij gedurende de looptijd van de scholarship aan onze verplichting kunnen voldoen.

Vooraf zullen afspraken gemaakt worden over wat er met de gelden moet gebeuren mocht de leerling de TTO-opleiding niet afmaken. Deze en andere afspraken zullen worden vastgelegd in een overeenkomst tussen het Studiefonds en uw onderneming.

Als tegenprestatie wordt uw bedrijf vermeld in de Diamond sectie op de partner pagina op onze website en uw logo wordt getoond op de openingspagina van de website. Daarnaast wordt u gedurende de schoolloopbaan van de leerling aan wie uw Named Scholarship is toegekend op de hoogte gehouden van de vorderingen. In principe gebeurd dit anoniem in verband met de privacy van de leerling. Echter, de leerling krijgt de keuze om niet anoniem te blijven.