Meline Arakelian
Voorzitter
Meline Arakelian

Meline Arakelian werkt als diplomaat bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Meline is op haar elfde naar Nederland gekomen en kon na een jaar internationale schakelklas op Wolfert van Borselen doorstromen naar Tweetalig VWO, dat toen pas twee jaar bestond. Na haar TVWO opleiding heeft Meline sociale wetenschappen, internationaal recht en internationale betrekkingen gestudeerd aan University College Utrecht, Universiteit Utrecht en University of California Los Angeles.


Fenna Oskam
Secretaris
Fenna Oskam

Fenna Oskam (eindexamenjaar 1998) werkt als teamleider Vakbekwaamheid bij de Brandweer Rotterdam-Rijnmond. Na het afronden van haar studie fysiotherapie heeft zij op verschillende plekken gewerkt, waaronder in de revalidatiefysiotherapie en het onderwijs. Betrokken bij de stad Rotterdam en het welzijn van Rotterdamse kinderen in het bijzonder heeft Fenna enkele jaren geleden het initiatief genomen voor het oprichten van een fonds ten behoeve van getalenteerde kinderen, nu bekend als Stichting Studiefonds Tweetalig Onderwijs.


Xander de Jong
Penningmeester
Xander de Jong

Xander de Jong (eindexamenjaar 2002) heeft na zijn tweetalig vwo opleiding International Business Administration aan de Rotterdam School of Management, Erasmus University gestudeerd. Xander is werkzaam bij PwC Nederland als Senior Manager binnen het Procurement Advisory team. Voor zijn werk heeft Xander verschillende internationale projecten geleid in onder andere Nederland, de Verenigde Staten, Frankrijk, Zwitserland, Groot-Brittanië en Singapore.


Hoba Gull
Lid
Hoba Gull

Hoba Gull (Wolfert eindexamenjaar 2013) is in het dagelijkse leven International Project Officer voor de politieke partij D66.  Hoba zet zich in voor het studiefonds om zo veel mogelijk kinderen onbelemmerd het onderwijs te kunnen laten volgen dat bij hen past. Hoba heeft na afronding van haar opleiding aan Wolfert TTO gestudeerd aan Leiden University College in Den Haag, en vervolgens de masteropleiding World Politics and International Relations gevolgd aan de Universiteit van Pavia (Italië) en Sciences Po Lille (Frankrijk).


Ruud Verstraaten
Verbindingsofficier
Ruud Verstraaten

Ruud Verstraaten is de ‘verbindingsofficier’ tussen het Studiefonds en Wolfert TTO. Hij is docent history/geschiedenis op datzelfde Wolfert TTO. Daarnaast is hij coach en mentor van leerlingen en coach van beginnende docenten en docenten in opleiding van het World Teacher Program van de Universiteit Leiden. Hij heeft een master in niet-westerse geschiedenis. Hij komt uit een gezin dat vroeger nooit en te nimmer een schoolbijdrage zou hebben kunnen betalen en ziet zodoende zeer helder het belang van het Studiefonds TTO.

Beloningsbeleid

Het studiefonds TTO hanteert geen beloningsbeleid voor haar bestuursleden. Dit houdt in dat zij geen financiële vergoeding krijgen voor hun werkzaamheden. Daarnaast worden ook geen representatiekosten vergoed (bijvoorbeeld drankjes of diners).